UW PRIVACY

Privacy statement Bohemian Inspiration

Privacyverklaring Bohemian Inspiration

Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Bohemian Inspiration houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stellen.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van de dienstverlening, wanneer u een product besteld, andere diensten van Bohemian Inspiration afneemt of aan de andere kant contact heeft met Bohemian Inspiration, legt Bohemian Inspiration gegevens vast. Bohemian Inspiration gebruikt uw gegevens voor de uitvoering van de bestelling, haar dienstverlening en om u van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden.

Inschrijven Nieuwsbrief

U kunt zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief van Iva Schubart / Bohemian Inspiration. U kunt zich op ieder moment weer uitschrijven. Voor de inschrijving leggen wij uw (voor-)naam en email adres vast. Verdere gegevens worden niet gevraagd. De nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit Mailchimp. Hiervan hebben wij vastgesteld dat zij voldoen aan de AVG.

Clickgedrag

Op de website van Bohemian Inspiration worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten en om te informeren over Bohemian Inspiration. Het clickgedrag wordt vastgelegd door Google Analytics.

Advertenties

Wij maken gebruik van Google adsense en Facebook Social plug-ins om jou gepersonaliseerde advertenties te tonen. Wij registreren deze gegevens (persoonlijke advertenties) zelf niet.

Bohemian Inspiration en andere websites

Op de site van Bohemian Inspiration treft u een aantal links aan naar andere websites. Bohemian Inspiration kan echter geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw gegevens door die partijen. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen

Bohemian Inspiration behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring.