BLOGGERS GEZOCHT

bohemian girl
Bohemianinspiration.nl is een site die mensen bij elkaar brengt, waarvoor de bohemian lifestyle centraal staat. Wij zijn op zoek naar bloggers die het leuk vinden om over onderwerpen als spiritualiteit, mode, lifestyle, duurzaamheid, beauty, gezonde voeding, gadgets e.d. in een positieve manier willen schrijven. De site moet mensen een goed gevoel geven en zeer toegankelijk zijn. Doelgroep is m.n. de veertig plusser, over het algemeen meer vrouwen dan mannen.

Daar de website net gelanceerd is en het verdienmodel zich nog niet bewezen heeft, kunnen we nog geen vergoeding aanbieden, maar wij bieden echter het volgende aan:
  • een platform om te bloggen en je werk te displayen, we zouden het leuk vinden als je bijvoorbeeld 1x per week een artikel wilt schrijven.
  • je artikelen worden uiteraard ondertekend door jou
  • een bio-pagina op onze site waarin we je uiteraard de gelegenheid geven om jezelf verder voor te stellen inclusief verwijzingen naar je eigen pagina(s).
  • de site wordt volledig SEO geoptimaliseerd door experts zodat de bereikbaarheid ( dus ook jouw zichtbaarheid ) steeds verder groeit.
Als je je aangesproken voelt vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met hartelijke groet,

Iva Schubart
Bohemian inspiration

Je naam


Je email adres


Thema's waarover je wilt schrijvenIets over jezelf