WET-VAN-AANTREKKING

Match je energie met je gewenste werkelijkheid

Geplaatst op: 20-09-2017 door Iva


'Alles wat je je kunt voorstellen is echt.' [Pablo Picasso] 

law of attraction

We hebben allemaal wel eens toevalligheid ervaren, of zoals het meer algemeen bekend is in de spiritualiteit en in de wet van aantrekking, "synchroniciteit". Misschien hebben we wel eens aan iemand gedacht en dan ontmoeten we ze ineens. Of we denken aan een liedje en een minuut later komt het op de radio. Hoe dieper we in contact komen met ons eigen bewustzijn, hoe vaker deze synchroniciteiten gebeuren. Soms zelfs op grotere schaal. Misschien hebben we 's nachts dromen die zich  in onze werkelijkheid manifesteren, of misschien ervaren we met de jaren dat er minder tijd zit tussen de dingen die we willen bereiken in onze verbeelding en de realisatie van datgene in de ‘echte’ wereld. 

In de wereld van spiritualiteit, energie, of zelfs in de kwantumfysica, wordt gerept over de zin, "onze gedachten maken onze realiteit." Maar is dit precies zoals het werkt? Als we aan een liedje denken en vijf minuten later komt dat zelfde liedje op de radio, hebben we het resultaat bewezen door te denken aan het liedje? Of hebben we intuïtief geweten dat het al voorbestemd was omdat we in sync raakten met de tijdlijn waarin dat resultaat bestond? 

Als we aan deze dingen denken, komen we aan de vraag of onze toekomst al in steen gehouwen is, of dat we ons leven letterlijk helemaal maken in het moment. 

In werkelijkheid is het een klein beetje van beide. "We leven elke minuut daadwerkelijk in een miljoen parallelle realiteiten." [Marina Abramovic]. Ons leven komt compleet met een beperkte hoeveelheid waarschijnlijkheden, en uit deze mogelijke waarschijnlijkheden of keuzes maken we beslissingen. Als we jong zijn, worden beslissingen voor ons door onze ouders gemaakt. Maar toen we ouder werden, begonnen we zelf onze keuzes te maken. Op een bepaalde dag zijn er echter maar een beperkt aantal keuzes die beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld in onze huidige realiteit kunnen we niet de keuze hebben om een vliegtuig te nemen en naar een ver land te vliegen, maar we hebben wel de keuze om in onze auto te stappen om het weekend weg te gaan. Of we hebben de keuze om thuis te blijven en niets te doen. Maar elke keuze die we manifesteren als een nieuwe toekomst, brengt ons in een andere tijdlijn. Dus elke keuze die we ooit hebben gemaakt of ooit zullen maken is eigenlijk ons eigen werkelijkheid geworden, en ons bewustzijn ligt in al deze werkelijkheid. 

We kunnen onszelf afvragen hoe ons leven anders zou zijn geweest, als we in ons verleden een andere beslissing hadden genomen. Of misschien stellen we ons voor dat we ons droomleven leven en afvragen welke keuzes we konden maken die ons zouden brengen naar die gewenste realiteit. 

Technisch gezien, als we het kunnen voorstellen, betekent dat ook dat we niet alleen de kracht hebben om die realiteit te maken, maar dat die realiteit al bestaat in een andere tijdlijn. We hebben allemaal verschillende visies van hoe we ons leven willen leven en de reden waarom we specifieke dromen en ambities hebben. Dat alleen al betekent dat er een tijdlijn bestaat die al die resultaten bevatten. Zeker, als we het voorstellen, is het al waar, het is aan ons om het te geloven. Om te beginnen met het maken van keuzes die meer in overeenstemming zijn met de tijdlijn die we willen bezetten. 

We moeten ons richten op dat ene ding... onze trilling, onze energie. De manier waarop we ons voelen is de enige echte indicator voor wat we aantrekken, of liever, de tijdlijn die we willen (be)leven. Voor velen kan dit moeilijk zijn om te doen, omdat we gewend zijn om alleen aandacht te besteden aan onze fysieke realiteit als indicator voor wat er in ons leven gebeurt. Als we nu concentreren op dat we niet leuk vinden of waar we ons slecht over voelen, dan beginnen we ook te resoneren in de vibratie van 'slecht voelen', welke een lagere frequentie heeft, Een die ervoor zorgt dat we op die verkeerde tijdlijn blijven. We beginnen keuzes maken die samenvallen met datgene dat ons vasthoudt in die "slechte" tijdlijn. Echter, als we ons concentreren op hoe we ons (willen) voelen en meer specifiek beginnen met dankbaarheid en geluk, ongeacht hoe de fysieke wereld eruit ziet, pas dan kunnen we de tijdlijnen in korte tijd veranderen . Die vibratie die we het meeste in onze gedachten vatten, wordt de tijdlijn die we zullen leven. Als we deze trillingen (energie) verhogen , wees dan niet verbaasd wanneer mensen, plaatsen en dingen uit ons leven vallen omdat ze niet meer bij onze nieuwe energie passen. 

Zolang het goed voelt, kunnen we er zeker van zijn dat het heelal de rest verzorgt. Dus dat kan betekenen dat dingen of mensen die we dachten bij ons te horen, niet meer in overeenstemming zijn met ons nieuwe zelf. We moeten erop vertrouwen dat dit alles het beste is. Aangezien onze ego-geest niet altijd het beste is om beslissingen te nemen of te weten wat het beste is voor ons op lange termijn, moeten we de beslissing overlaten aan het universum en vertrouwen dat de uitkomsten die onderweg genomen (dienen te) worden niet alleen goed, maar zelfs beter zijn dan alles wat we voor onszelf hadden kunnen voorstellen. 

"Alles is energie en dat is alles wat er is. Pas je aan aan de frequentie van de realiteit die je wilt en je krijgt die realiteit. Er kan geen andere manier zijn. Dat is geen filosofie, dat is natuurkunde. “ [Albert Einstein]

Wanneer we nadenken over hoe ons droomleven eruit ziet in vergelijking met hoe ons leven er nu uitziet, dan kan het soms overweldigend zijn. Vaak wanneer onze realiteit niets lijkt op de realiteit waarin we willen leven, slaan dingen zoals zelfvertrouwen om in angst. We denken: 'Hoe ga ik het allemaal laten gebeuren? Hoe kan ik, hoe mijn leven er nu uitziet veranderen, in dat geweldige droomleven van mijn verbeelding? ' Er is een simpel antwoord... je goed voelen. Denk aan gedachten die goed voelen, complimenteer jezelf voor alles wat je vandaag hebt gedaan, doe iets voor iemand anders, verwacht dat het beste onderweg is naar je. Hoe meer je in een liefdevolle frequentie leeft, hoe meer onze vibratie begint te stijgen. Op dit moment heeft onze fysieke realiteit geen andere keus dan te reageren op onze eigen trillingen. We beginnen niet alleen kleine "toevalligheden" te herkennen, maar we vinden ook dat als onze trilling stijgt, de mensen in ons leven meer liefdevol worden. Hun vibratie begint ons eigen te maken en degenen die onbewust de keuze maken om niet op onze trilling te reageren, zullen uit ons leven vallen om alleen te worden vervangen door mensen die juist meer in lijn zijn met onze nieuwe energie. We moeten ook geduldig zijn. We zullen ons moeten realiseren dat de wereld die we buiten ons zien, alleen een gevolg is van vroegere gedachten en gevoelens, waardoor we minder snel kunnen beïnvloeden. En hoewel het moment nu een gevolg is van vroegere gevoelens, de manier die we op dit moment voelen, zal de toekomst creëren.

Bron: fractal enlightment

law-of-attraction wet-van-aantrekking energie synchroniciteit 

Share