WET-VAN-AANTREKKING

De law of attraction

Geplaatst op: 13-09-2017 door Iva


Law of attraction

De Law of Attraction, ook de wet van aantrekking genoemd, is een universeel toepasbare wet die stelt dat gelijksoortige vormen van energie elkaar aantrekken. Positief trekt meer positieve energie aan en negatieve energie trekt meer negativiteit aan.

De Law of Attraction is gebaseerd op de vooronderstelling dat trillingsfrequenties (energie) de neiging hebben om te synchroniseren met vergelijkbare frequenties. De Law of Attraction is wereldwijd populair geworden door de film “The Secret” in 2006. Echter, de principes van de Law of Attraction worden al beschreven in eeuwenoude geschriften zoals de bijbel, de Tao Te Ching en het Emerald Tablet van Hermes (waar “The Secret” op is gebaseerd).

De meest succesvolle mensen in de geschiedenis maken vaak volop gebruik. Zo onderzocht Napoleon Hill de 500 meest invloedrijke Amerikanen in zijn tijd. Naar aanleiding hiervan publiceerde hij in 1937 zijn boek “Think and Grow Rich” dat is gebaseerd op de lessen die hij leerde van onder andere Henry Ford, Thomas Edison, Albert Einstein, Theodore Roosevelt etc. Nu zijn we in de tijd aangekomen dat wetenschappers (Quantum Fysici) bewijzen beginnen aan te leveren dat het bewustzijn de werkelijkheid beïnvloedt.

law-of-attraction the-secret wet-van-aantrekking 

Share