Mariam

Creatief als handelsmerk

Op zoek naar meer online zichtbaarheid voor jouw onderneming zodat je je kunt focussen op datgene waar je goed in bent? Ik ben Mariam Bentum en ik bied ondernemers ondersteuning bij hun zichtbaarheid door: 

schrijven van blogs over de ondernemer en/of over de ondernemer(sactiviteiten) 

  • maken van compilatie-video’s (foto’s in videovorm)
  • bewerken van vlogs met ondertiteling 
  • opzetten van een plaatsen op social media platforms en …..
  • inrichten van websites op Blogger.

 

Daarnaast schrijf ik blogs over verschillende onderwerpen voor het online magazine VrouwTotaal.nl.

Creatief is mijn handelsmerk en daarover schrijf ik blogs in drie talen (Nederlandse, Engelse en Duitse taal) over mijn creaties van gerecycled en ook van nieuw materiaal als Mariam’s Creations recycle and create (www.recycleandcreate.com), de blog waar het in augustus 2015 allemaal mee begon.

recycleandcreate.com

Op vaste dagen schrijf ik over bepaalde onderwerpen zoals Dinsdag Poppendag waar ik mijn ervaringen deel over het haken volgens een bepaald patroon en houd ik je op de hoogte van nieuwtjes zoals CALs in een haakgroep op Facebook (samen werken aan een patroon waarbij je elkaar helpt als je ergens niet uitkomt) en van nieuwe amigurumipatronen van ontwerpsters.

Binnen twee jaar tijd heb ik - zonder extra kosten - al meer dan 64.000 bezoekers op laatstgenoemde website gehad. Dat succes gun ik alle ondernemers.

In mijn workshops die worden gehouden in Amsterdam via Work and Wellbeing en in Hilversum op eigen locatie geef ik tips hoe je gratis meer bezoekers op je website kunt krijgen door middel van Social Media.

Betaalbaar zichtbaar

Sinds dit jaar maak ik compilatievideo’s voor ondernemers. Als ondernemer komen er veel taken op je af. Je weet dat het goed is voor je zichtbaarheid omdat een video veel mensen aanspreekt.

Eigenlijk weet je niet waar je moet beginnen want je moet nog zoveel doen. Uitbesteden? Ja, leuk maar ik kan nu geen honderden euro’s uitgeven. Herken je dit?

Ik maak graag een betaalbare video voor je en ook help ik je met het maken van afbeeldingen voor je posts op Social Media.

Naast onderneemster ben ik ook echtgenote van Gertjan en moeder van twee prachtige dochters Stephanie en Natasja. 

Ik ben gek op dieren. Thuis hebben we 3 konijnen en Poekie de zwart-wit kater die af en toe een rol speelt bij mijn blog en andere schrijfwerkzaamheden. 

Mijn interesses zijn heel breed want zoals je hierboven al kunt lezen houd ik van recyclen en handwerken. Mijn hart ligt ook bij de muziek. Niet alleen luister ik graag naar allerlei soorten muziek, ik ben er ook mee opgegroeid. 

Als 8-jarig meisje begon ik op een bugel (een blaasinstrument) en op latere leeftijd ging ik over naar mijn trompet (voor de kenners: een Getzen), klein percussie en zang.

Motorrijden geeft me een gevoel van vrijheid. 

Lekker koken (onder andere Indische rijsttafel), gebak maken, zelfgemaakte jam en mosterd is mijn soort van yoga.

Tenslotte heb ik van een must een deugd gemaakt en loop ik graag hard.