Iva

Iva, owner bohemianinspiration.nl

Hi, mijn naam is Iva en mijn missie is te inspireren en mensen in staat te stellen om ( weer ) geluk te ervaren in alle fases van het leven en de droom van hun leven waar te maken. Ik intrigeer, verras en inspireer. Ik gebruik humor, heb passie en empathie. Ik ben een vrouw met een licht provocatieve houding om samen met jou een plan van aanpak te creëren zodat je stap voor stap, de zelf liefde (her) ontdekt. Het meest belangrijke is om gelukkig te zijn en te zijn wie je werkelijk bent – geen spelletjes, geen maskers zodat je pas dan kunt zeggen wat geluk voor je betekent.

Zelfontwikkeling

Ik heb een studie gekozen in de VS, gebaseerd op de law of attraction en de quantum fysica. Ik ging mij focussen op datgene wat mij gelukkig maakt en niet meer of ik mijn volgende auto kon betalen. Ik wilde iets voor de mensen betekenen omdat ik meerdere malen deze signalen heb ontvangen. Ook van mijn omgeving waar ik als inspiratie bron fungeerde. Ik kreeg opnieuw mijn “a-ha erlebnis”.

Ik ben afgestudeerd in de VS en officieel gecertificeerd als law of attraction coach. Deze studie was een logische stap in mijn vervolg reis van zelfontwikkeling na een aantal in Nederland gevolgde opleidingen op het gebied van mental en wealth coaching.

De keuze voor de naam “Bohemian inspiration” 

De naam Bohemian inspiration is gegeven als inpiratie en leidraad om anderen te helpen zodat we samen kunnen groeien dus ook ik samen met jou. Mocht je de film Eat, pray and love gezien hebben met Julia Robberts dan snap je wat ik bedoel. 

“Alles gebeurt met een reden”. Ook als we denken dat we helemaal niets meer snappen en weten ( Descartes : Ik weet dat ik niets weet ) kunnen we juist hieruit lering trekken. Falen en of vallen op de grond is niet het einde, blijven liggen wel... Ik heb veel van mijn fouten en tegenslagen geleerd en ben daardoor een veel gelukkigere vrouw geworden. Van een pleaser naar een leider gegroeid waar ik als internationaal speaker en coach al veel mensen heb kunnen inspireren en motiveren zodat ook zij het leven van hun dromen kunnen leiden.

Nieuwsgierig? neem contact met mij op of kijk op ivaschubart.com of linkedin voor meer informatie over mijn werk. Of luister iedere week naar mijn podcasts op iTunes.

Ik coach en spreek in het Nederlands, Engels, Tsjechisch, Slowaaks en Duits